Det Musiske Hus, Frederikshavn

Arkitekterne havde mange funktioner og behov at tage hensyn til da de projekterede Det Musiske Hus i Frederikshavn. Huset skulle rumme byens ny teater- og koncertsal hvor der var meget højt krav til akustik og fleksibilitet. Teatersalens scene skulle være i stand til at modtage selv meget store turnéforestillinger med tilsvarende faciliteter for skuespillerne.

Huset anden vigtige funktion var at huse kommunens musikskole med øvelokaler og en mindre koncertsal. Endelig skulle bygningen udgøre fuldendelsen af byens rådhusplads hvor den lukker den sydlige ende af og skaber en ny rumoplevelse.

Carlo Sørensen A/S tog udfordringen op og gennemførte de avancerede løsninger til bygherrens fulde tilfredshed - og til aftalt tid.

Belliggenhed
Frederikshavn Kommune
Det Musiske Hus
Rådhus Allé 98
9900 Frederikshavn

Enterprise
Storentreprise

Etageareal
2454m2

Omfang
Råhus
Jord og beton
Kloak
Murer
Tagpap
Belægning
Gartner

Anvendelse
Stor sal med scene og 450 siddepladser
Lille sal med 120 siddepladser
Foyer med café
8 undervisningslokaler
Musikbibliotek
Kunstnerfløj
Billetsalg og administration

Copyright © - Entreprenør og Byggefirmaet Carlo Sørensen - Fallavej 2 - 9300 Sæby - Telefon: +45 98 46 20 30 - Fax: +45 98 40 11 98 - Email: bcs@bcs-as.dk